HYVINVOINTI Yhteiskunnan palvelut vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin, josta päättäjät ovat vastuussa. Ihmiset tekevät johtopäätöksiä yhteiskunnan päätöksenteon laadusta.

Talvella hiihdetään

Henkilöt tapasivat talviliikunnan parissa. Oli tietenkin ostettu uusi suksipaketti ja oli noudatettu mainosten ohjeita pukeutumisessa.  

- Kun viimeksi tapasimme, puhuimme heräteostoista? Varmaan muistat. – Heräteostoista oli puhetta.                                                                                                                                                     - Olen huomannut, että kompostiherätteet ovat hyviä kylmällä talvellakin. Kun osaa toimia oikein, komposti ”hyrrää kuin kuulu lahjoitettu kissa”. Aurinkoa ei tarvita sulattamaan kompostia, kuten monilla tapahtuu. Kaikki on kiinni ammattitaidosta, kuten kissanhoito.         - Minäkin taidan opetella oikein käyttämään kompostiherätettä. Olen jo ostanut herätettä kompostia varten. Sinulta kyselen neuvoja asiassa, vaikka meillä on kissa. Ei kai hiihtovarusteemme ole heräteostoja? –Saa nähdä, miten paljon kiinnitetään tästä lähtien huomiota kissanhoitoon. Kissanhoidosta saattaa kehittyä pitkään tärkeimpiä uutisaiheita, kun aiheet loppuvat. Mitä mieltä olet? – Minusta kissat ovat hyvä aihe. Mikä sen kissan nimi olikaan? Sinähän tiedät, kun aloit puhua ”kissan hyrräämisestä?

 

YTT, KT, dosentti Veikko Vilmi

Suomen tietokirjailija

http://www.veikkovilmi.fi

Kuopio

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa